W ramach wyposażenia gastronomii nasza hurtownia oferuje nowość do nowoczesnej kuchni profesjonalne urządzenie o nazwie Pacojet 2, maszynę unowocześnioną nowej generacji, dynamiczną produkowaną w Szwajcarii przeznaczoną do miksowania produktów zamrożonych do -20*C bez rozmnażania. Urządzenie to jest naprawdę cudem techniki gastronomicznej w pełni automatyczne, sterowane elektronicznie i w raz z cyrkulatorem i zamrażarką szokową każda restauracji, bar, czy firma kateringowa może zmienić podejście do klienta i dokonać prawdziwej rewolucji smakowej podawanych potraw.
Pacojet jako mikser to ułatwienie w przygotowaniu wielu potraw i umożliwia bardzo szybkie przetworzenie produktów w najwyższej jakości i smaku. To dzięki tej maszynie można przygotować naturalne sorbety wyłącznie ze świeżych owoców, lody wielo smakowe i wiele innych dań w zależności od inwencji kucharza. To w tej maszynie produkcja różnorodnych słodkich lub pikantnych potraw o niezwykłej konsystencji, intensywnym smaku i zapachu staje się prosta, szybka i bezpieczna. Pakojet to urządzenia które oszczędza czas i koszty produkcji w gastronomii, oraz posiada wszechstronne zastosowanie w raz z dowolną produkcją od jednej porcji do nie skończoności, a produkty zamrożone zachowują świeżość i intensywny smak spożywanej potrawy.
- Data dodania: 28.07.2014
- Podobne tematy:
nowoczesnej,
szokowa,
2 mikser,
zamrażarka,
hurtownia,
kuchni,
wyposażenie gastronomii,
produktów zamrożonych,
pacojet,
technika,
urządzenie,
cyrkulator,
maszyna,
gastrorest,
dynamiczna,
warszawa,
miksowanie,
nowość
- Kategorie: